Subliem Opladen bij De HEEREN van TUIL

Iedereen probeert het maximale uit het leven te halen. Daar hoort rust nemen ook bij. In de landelijke omgeving aan de oevers van de Waal neemt de stilte het over. Even de hectiek en de waan van de dag afschudden. Geniet van de comfortabele kamers met de beste bedden van Nederland. Drink een gin-tonic in de groene boomgaard waar de vogels onophoudelijk fluiten.  Boek ons jacuzzi-arrangement in de buitenlucht. Of stap op de fiets en ontdek de prachtige Betuwe. Opladen doet u bij De Heeren van Tuil.
  • Engels
  • Nederlands
Lees verder...
Fietknooppunten bij De HEEREN van TUIL
Fiets opladen bij De HEEREN van TUIL

Fietsroutes

Bed & Breakfast De Heeren van Tuil ligt tussen knooppunt 76 en 79. Een ideaal opstappunt om prachtige routes door Rivierenland en de Betuwe te fietsen.

De route langs de authentieke uiterwaarden van Waardenburg zijn een aanrader. Onderweg komt u langs beeldschone plekken, zoals Buren of de kastelen van Neerijnen en Waardenburg. Langs de route komt u verschillende pontjes tegen om de rivier over te steken. Zelfs uw elektrische fiets laadt op bij De Heeren van Tuil, want wij hebben een oplaadpunt.

De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL
De hooiberg van B&B De HEEREN van TUI
De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL
De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL

Jacuzzi in de buitenlucht

Achter de boerderij staat de gerenoveerde hooiberg. Een monumentale ambiance om heerlijk buiten te bubbelen – in de zomer en in de winter. Want de ommuurde hooiberg is lekker beschut en biedt privacy. Klap de deuren open en u kijkt zo in de boomgaard. Opladen met een glaasje bubbels in de hand. Boek tijdens uw verblijf een tweepersoons-arrangement van een uur. Inclusief twee zachte badjassen en een fles Betuwse perencider.

Sleeping Beauty de Luxe arrangement bij Beautycenter Enouvelle in Neerijnen

Sleeping Beauty de Luxe arrangement

Een overnachting bij de Heeren van Tuil + beauty arrangement de luxe bij Beautycenter Enouvelle met een uitgebreide gezichtsbehandeling, nagels lakken van de handen, rugscrub, rugmassage of hotstone rugmassage, yellow rose- of lavendel rugpakking, en heerlijk uitgebreide voetverzorging. Inclusief gebruik van de zonnebank of collageenbank, dermalifemassage of hydromassage, jacuzzi, stoombad, infrarood sauna, sauna, gebruik handdoeken, slippers en badjas, doucheschuim en shampoo

Voor de inwendige mens zijn er diverse warme dranken met iets lekkers, heerlijke lunch, griekse yoghurt met walnoot en honing, vruchtensap met iets hartigs.

Van € 290,00 voor € 214,50 (kamer met jacuzzi € 234,50) per persoon op basis van twee personen

Dineren bij De HEEREN van TUIL
Dineren bij De HEEREN van TUIL detail
Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer

Dineren bij de Heeren

Regelmatig heeft u de gelegenheid om te dineren bij de Heeren. Laat u verrassen door de eerlijke gerechten – bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten. Gastvrijheid in optima forma.

Dineren bij De HEEREN van TUIL detail

Geniet van een goed glas

In de lounge vindt u een prachtige verzameling wijn, champagne en gin-tonic. Speciaal voor De Heeren van Tuil samengesteld door wijnkoperij Luuc van Boort in Zaltbommel. Tijdens uw verblijf pakt u zelf de fles van uw keuze. De Heeren vragen u om te noteren wat u heeft gebruikt. De kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.

Uitgaan in Zaltbommel

Uitgaan

Aan de overkant van de Waal lonkt het vestingstadje Zaltbommel met zijn goede restaurants en bars. De Heeren van Tuil zette met verschillende ondernemers aantrekkelijke arrangementen op. Heerlijk dineren in een restaurant. De taxi brengt u naar Zaltbommel en haalt u na afloop gewoon weer op. Zo kunt u samen onbekommerd genieten van het leven.

Verzamelen in Stijl!
De geschiedenis van De Heeren van Tuil reikt ver terug. De rijksmonumentale boerderij De Lindenhof dateert uit 1720. Zelfs Lodewijk Napoleon overnachtte rond 1810 in de toenmalige herenlogement. Ook de familiegeschiedenis van de Heeren is tastbaar aanwezig. Het verzamelen van antiek en van moderne kunst is dan ook een echte familietraditie. Noblesse oblige.
Lees meer...