Subliem Opladen bij De HEEREN van TUIL

Iedereen probeert het maximale uit het leven te halen. Daar hoort rust nemen ook bij. In de landelijke omgeving aan de oevers van de Waal neemt de stilte het over. Even de hectiek en de waan van de dag afschudden. Geniet van de comfortabele kamers met de beste bedden van Nederland. Drink een gin-tonic in de groene boomgaard waar de vogels onophoudelijk fluiten. Boek ons Hot Spring Spa-arrangement in de buitenlucht. Of stap op de fiets en ontdek de prachtige Betuwe. Opladen doet u bij De Heeren van Tuil.

Lees verder...
De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL
De hooiberg van B&B De HEEREN van TUI
De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL
De Jacuzzi van B&B De HEEREN van TUIL

Hot Spring Spa in de buitenlucht

Achter de boerderij staat de gerenoveerde hooibergschuur. Een monumentale ambiance om heerlijk buiten te bubbelen – in de zomer en in de winter. Want de ommuurde hooiberg is lekker beschut en biedt privacy. Klap de deuren open en u kijkt zo de boomgaard in. Opladen met een glaasje bubbels in de hand. Boek tijdens uw verblijf een tweepersoons-arrangement van een uur. Inclusief gebruik twee zachte badjassen.

Dineren bij De HEEREN van TUIL
Dineren bij De HEEREN van TUIL detail
Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer

Dineren bij de Heeren

Regelmatig heeft u de gelegenheid om te dineren bij de Heeren. Laat u verrassen door de eerlijke gerechten – bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten. Gastvrijheid in optima forma.

Dineren bij De HEEREN van TUIL detail

Geniet van een goed glas

In de lounge vindt u een prachtige verzameling wijn, champagne en gin-tonic. Speciaal voor De Heeren van Tuil samengesteld door wijnkoperij Luuc van Boort in Zaltbommel. Tijdens uw verblijf in de B&B pakt u zelf de fles van uw keuze. De Heeren vragen u om te noteren wat u heeft gebruikt. De kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.

Fietknooppunten bij De HEEREN van TUIL
Fiets opladen bij De HEEREN van TUIL

Fietsroutes

De Heeren van Tuil ligt tussen knooppunt 76 en 79. Een ideaal opstappunt om prachtige routes door Rivierenland en de Betuwe te fietsen.

De route langs de authentieke uiterwaarden van Waardenburg zijn een aanrader. Onderweg komt u langs beeldschone plekken, zoals Buren of de kastelen van Neerijnen en Waardenburg. Langs de route komt u verschillende pontjes tegen om de rivier over te steken. Zelfs uw elektrische fiets laadt op bij De Heeren van Tuil, want wij hebben een oplaadpunt.

Overnachten Maarten van Rossumpad etappe 3 Overnachten Maarten van Rossumpad etappe 3
Overnachten Maarten van Rossumpad etappe 4 Overnachten Maarten van Rossumpad etappe 4

Wandelen: Maarten van Rossumpad

Het Maarten van Rossumpad (LAW 4) is een lange-afstand-wandelpad met een lengte van 384 kilometer. Het loopt van ‘s-Hertogenbosch naar Steenwijk. Het pad is genoemd naar Maarten van Rossum, een 16e-eeuwse legeraanvoerder in dienst van de Hertog van Gelre, het gebied waar het pad doorheen loopt (bron: wikipedia).

B&B De Heeren van Tuil is een ideale overnachtingsmogelijkheid, onze B&B ligt op wandelafstand van de aansluiting tussen etappe 3 en 4. Komt u vanuit Zaltbommel, dan slaat u na de Martinus Nijhoffbrug links af en wandelt u in enkele minuten via de Waalbandijk naar onze B&B.

Laad weer op in uw comfortabele bed met het allerfijnste bedlinnen ter wereld. Na een subliem ontbijt wandelt u de volgende ochtend weer in enkele minuten naar het startpunt van etappe 4 in Waardenburg.

Uitgaan in Zaltbommel
Old timer
Old timer

Uitgaan

Aan de overkant van de Waal lonkt het vestingstadje Zaltbommel met zijn goede restaurants en bars. De Heeren van Tuil zette met verschillende ondernemers aantrekkelijke arrangementen op. Heerlijk dineren in een restaurant. De taxi brengt u naar Zaltbommel en haalt u na afloop gewoon weer op. Zo kunt u samen onbekommerd genieten van het leven.

Verzamelen in Stijl!
De geschiedenis van De Heeren van Tuil reikt ver terug. De rijksmonumentale boerderij De Lindenhof dateert uit 1720. Zelfs Lodewijk Napoleon overnachtte rond 1810 in de toenmalige herenlogement. Ook de familiegeschiedenis van de Heeren is tastbaar aanwezig. Het verzamelen van antiek en van moderne kunst is dan ook een echte familietraditie. Noblesse oblige.
Lees meer...
A15 gesloten

⚠️A15 dicht voor onderhoud!⚠️

    De Heeren van Tuil is tijdelijk minder goed bereikbaar door werkzaamheden aan de A15 tussen juli en november 2024.

Van 12 tot 19 juli is de weg in de richting Gorinchem » Deil afgesloten.
Van 19 tot 26 juli is de weg in de richting Deil » Gorinchem afgesloten.

    Houdt rekening met extra reistijd tussen de 30 en 60 minuten.

 

Meer informatie

 

 

You have Successfully Subscribed!