Subliem Opladen bij De HEEREN van TUIL

Iedereen probeert het maximale uit het leven te halen. Daar hoort rust nemen ook bij. In de landelijke omgeving aan de oevers van de Waal neemt de stilte het over. Even de hectiek en de waan van de dag afschudden. Geniet van de comfortabele kamers met de beste bedden van Nederland. Relax in de jacuzzi of van een gin-tonic in de groene boomgaard waar de vogels onophoudelijk fluiten. Stap op de fiets en ontdek de prachtige Betuwe. Opladen doet u bij De Heeren van Tuil.

  • en
  • nl
Lees verder...
Fietknooppunten bij De HEEREN van TUIL
Fiets opladen bij De HEEREN van TUIL

Fietsroutes

Bed & Breakfast De Heeren van Tuil ligt tussen knooppunt 76 en 79. Een ideaal opstappunt om prachtige routes door Rivierenland en de Betuwe te fietsen.

De route langs de authentieke uiterwaarden van Waardenburg zijn een aanrader. Onderweg komt u langs beeldschone plekken, zoals Buren of de kastelen van Neerijnen en Waardenburg. Langs de route komt u verschillende pontjes tegen om de rivier over te steken. Zelfs uw elektrische fiets laadt op bij De Heeren van Tuil, want wij hebben een oplaadpunt.

Dineren bij De HEEREN van TUIL
Dineren bij De HEEREN van TUIL detail
Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer

Table d’Hôte

Regelmatig heeft u de gelegenheid om mee te dineren met de Heeren. Dit is een unieke kans om verhalen en anekdotes uit te wisselen. Laat u verrassen door de eerlijke gerechten. Wie weet komt het familiezilver wel uit de kast. Gastvrijheid in optima forma.

Dineren bij De HEEREN van TUIL detail

Geniet van een goed glas

In de lounge vindt u een prachtige verzameling wijn, champagne en gin-tonic. Speciaal voor De Heeren van Tuil samengesteld door wijnkoperij Luuc van Boort in Zaltbommel. Tijdens uw verblijf pakt u zelf de fles van uw keuze. De Heeren vragen u om te noteren wat u heeft gebruikt. De kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.

Uitgaan in Zaltbommel

Uitgaan

Aan de overkant van de Waal lonkt het vestingstadje Zaltbommel met zijn goede restaurants en bars. De Heeren van Tuil zette met verschillende ondernemers aantrekkelijke arrangementen op. Heerlijk dineren in een restaurant. De taxi brengt u naar Zaltbommel en haalt u na afloop gewoon weer op. Zo kunt u samen onbekommerd genieten van het leven.

Vergadertafel bij de HEEREN van TUIL

Exclusief retraiteprogramma voor high professionals en executives

Al langere tijd bent u belast met de verantwoordelijkheid voor complexe vraagstukken in uw organisatie. De drive waarmee u ooit van start ging, ervaart u misschien niet eens meer.

Aandacht voor uw eigen persoonlijke ontwikkeling krijgt niet de prioriteit die het verdient. Ontspanning is voor u niet vanzelfsprekend. Daarmee lijkt dagelijkse stress normaal te zijn geworden.

Speciaal voor high professionals en executives die dagelijkse spanning en stress hebben presenteren Bureau Cornelissen en Helder Hart Coaching samen met De Heeren van Tuil twee keer een exclusief retraiteprogramma. Want als ontspanning niet meer vanzelfsprekend is, dan is het hoog tijd om te landen en op te laden. Gun uzelf tijd en aandacht in een voortreffelijke ambiance.

Verzamelen in Stijl!

De geschiedenis van De Heeren van Tuil reikt ver terug. De rijksmonumentale boerderij De Lindenhof dateert uit 1720. Zelfs Lodewijk Napoleon overnachtte rond 1810 in de toenmalige herenlogement. Ook de familiegeschiedenis van de Heeren is tastbaar aanwezig. Het verzamelen van antiek en van moderne kunst is dan ook een echte familietraditie. Noblesse oblige.

Lees meer...
Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Dat kan, laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte over Bed & Breakfast De HEEREN van TUIL.

Gelukt! U ontvangt een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.