Verzamelen in Stijl bij De Heeren van Tuil

De geschiedenis van De Heeren van Tuil reikt ver terug. De rijksmonumentale boerderij De Lindenhof dateert uit 1720. Zelfs Lodewijk Napoleon overnachtte rond 1810 in de toenmalige herenlogement. Ook de familiegeschiedenis van de Heeren is tastbaar aanwezig: omring uzelf met antiek en moderne kunst. Onze boerderij vormt bovendien een prachtig decor om uw dierbaren te verzamelen voor een heerlijke tijd.

  • Engels
  • Nederlands

Lees verder...
Dineren bij De HEEREN van TUIL zilver Dineren bij De HEEREN van TUIL zilver
Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer
Dineren bij De HEEREN van TUIL Dineren bij De HEEREN van TUIL

Besloten feesten

Staat u voor een belangrijke mijlpaal in het leven? Bijvoorbeeld een kroonjaar, een huwelijk of een bijzonder moment. Verzamel uw dierbaren bij De Heeren van Tuil voor een luxe feest in besloten kring. De Heeren trekken alles uit de kast om uw gezelschap in de watten te leggen. Het mooiste servies, het mooiste bestek en de mooiste gerechten. Neem de tijd om echt van elkaar te genieten.

 

Verzamelen in stijl

Overal bij De Heeren van Tuil hangt originele kunst. Van antieke erfstukken tot hedendaagse grafiek. De Heeren mixen graag verschillende stijlen. Tijdens uw verblijf kunt u zich laten inspireren door de bijzondere werken op uw kamer en in de lounge. Zo nu en dan exposeren kunstenaars met hun werk en kunt u kunstwerken kopen.

 

Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3

Expositie Blue by – Hats

Hats is een thematische serie fotoportretten met een sterk grafisch karakter. Elke foto wordt bewerkt tot een negatief die met de blauwdruktechniek handmatig wordt afgedrukt op fine art papier. In de serie Hats heeft de hoed de overhand. De beelden hebben een sterk
grafisch karakter wat versterkt wordt door de blauwdruktechniek die zich laat omschrijven als een mix van fotografie en zeefdruk.

Martijn Gijsbertsen

Het werk van portretfotograaf Martijn Gijsbertsen (1973) wordt getypeerd door een lichte en frisse toon, helder lichtgebruik in combinatie met vaak een sobere achtergrond. Persoonlijk contact en interactie met de geportretteerde staan centraal in zijn aanpak. Hij zoekt naar zowel kwetsbaarheid als kracht om deze in één beeld te vangen.
 

Beschutte Vergaderlocatie

Een andere atmosfeer zorgt vaak voor een nieuwe dynamiek. Daarom is De Heeren van Tuil de ideale locatie om uitgebreid te vergaderen. Bijvoorbeeld voor een heisessie van een dag of een crisisberaad van meerdere dagen, inclusief overnachting. Tijdens uw verblijf zorgen de Heeren er hoogstpersoonlijk voor dat uw gezelschap niets tekortkomt. Discreet, comfortabel en in stijl vergaderen.

Lees meer...
Bed & Breakfast De HEEREN van TUIL

De Heeren van Tuil is gewoon geopend

i.v.m. het corona virus is het volgende van toepassing;
Er is ruimte genoeg voor alle gasten om gemakkelijk 1.5 meter afstand te bewaren.
Wij hebben 3 kamers, u kunt apart van andere gasten ontbijten in verschillende ruimten.

 

Voor de lunch kunnen wij een lunchpakket voor u samenstellen.
U kunt op aanvraag bij ons dineren.

 

Na ieder verblijf worden de kamers grondig, volgens de normen van het RIVM, schoongemaakt. Ook de moltons van de matrassen en de kussens worden verschoond.

Onze beoordeling op Booking.com is 9.7 en op B&B Nederland 9.6

 

You have Successfully Subscribed!