Verzamelen in Stijl bij De HEEREN van TUIL

De geschiedenis van De Heeren van Tuil reikt ver terug. De rijksmonumentale boerderij De Lindenhof dateert uit 1720. Zelfs Lodewijk Napoleon overnachtte rond 1810 in het toenmalige herenlogement. Ook de familiegeschiedenis van de Heeren is tastbaar aanwezig. Het verzamelen van antiek en van moderne kunst is dan ook een echte familietraditie. Noblesse oblige.

  • Engels
  • Nederlands

Lees verder...
Dineren bij De HEEREN van TUIL zilver Dineren bij De HEEREN van TUIL zilver
Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer Dineren bij De HEEREN van TUIL opkamer
Dineren bij De HEEREN van TUIL Dineren bij De HEEREN van TUIL

Verzamelen in Stijl!

Overal in De Heeren van Tuil hangt originele kunst. Van antieke erfstukken tot hedendaagse grafiek. De Heeren mixen graag verschillende stijlen. Tijdens uw verblijf kunt u zich laten inspireren door de bijzondere werken op uw kamer en in de lounge. Zo nu en dan exposeren kunstenaars met hun werk en kunt u kunstwerken kopen.

Bijzondere adressen

Komt u speciaal om te verzamelen? De Heeren hebben een neus voor waardevolle objecten en delen graag een aantal bijzondere adressen met u. Zo komt u bij kunstenaars thuis binnen of krijgt u het adres van interessante antiquairs in de omgeving. 

 

Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil
Expositie Blue by Hats Martijn Gijsbertsen Heeren van Tuil 3

Expositie Blue by – Hats

Hats is een thematische serie fotoportretten met een sterk grafisch karakter. Elke foto wordt bewerkt tot een negatief die met de blauwdruktechniek handmatig wordt afgedrukt op fine art papier. In de serie Hats heeft de hoed de overhand. De beelden hebben een sterk
grafisch karakter wat versterkt wordt door de blauwdruktechniek die zich laat omschrijven als een mix van fotografie en zeefdruk.

Martijn Gijsbertsen

Het werk van portretfotograaf Martijn Gijsbertsen (1973) wordt getypeerd door een lichte en frisse toon, helder lichtgebruik in combinatie met vaak een sobere achtergrond. Persoonlijk contact en interactie met de geportretteerde staan centraal in zijn aanpak. Hij zoekt naar zowel kwetsbaarheid als kracht om deze in één beeld te vangen.
 

Beschutte Vergaderlocatie

Een andere atmosfeer zorgt vaak voor een nieuwe dynamiek. Daarom is De Heeren van Tuil de ideale locatie om uitgebreid te vergaderen. Bijvoorbeeld voor een heisessie van een dag of een crisisberaad van meerdere dagen, inclusief overnachting. Tijdens uw verblijf zorgen de Heeren er hoogstpersoonlijk voor dat uw gezelschap niets tekortkomt. Discreet, comfortabel en in stijl vergaderen.

Lees meer...